MY STYLE

SLOW IT DOWN

Can someone please stop the time? Or maybe just slow it down?  I can’t believe Christmas Eve is just four days away. I don’t know where these past months has gone. I’m very happy to be done with all of my exams and I’m even more happy that it is almost three months until I will be sitting in a classroom again.

I only got a couple of Christmas preparations left before packing my bag and heading to the mountains with my family. It’s been years since we last celebrated this time of the year in Norway, so it will be interesting.


Kan noen stoppe tiden? Eller i hvert fall få den til å slappe litt av? Jeg skjønner fortsatt ikke at det er julaften om fire dager. De siste månedene har flydd forbi. Jeg er lettet over å være ferdig med alle eksamenene mine og kanskje mer lettet over tanken på at jeg ikke skal tilbake på skolebenken før om nesten tre måneder. 

Nå har jeg bare noen få juleforberedelser igjen, før jeg pakker bagen og stikker til fjells med familien. Det er mange år siden vi har feiret jul i Norge, så det skal bli interessant. 

PHOTOS: ANNETTE OSNES

WHAT I’M WEARING:
PANTS: BOOHOO / JACKET & SHOES: ZARA