MY STYLE

QUEEN OF POSTPONEMENT

I’m the queen of postponement. I tend to wait until the last minute with my school tasks. I know that this is stupid and I tell myself each time that NEXT TIME, I’m gonna do it different and start as soon as I get the task. But does this happen? Nope. Now I got two days left of this assignment and I will probably be stuck with it until the last minute.


Jeg er dronningen av utsettelse når det kommer til skolearbeid. Hver eneste gang jeg får en ny oppgave som jeg gjerne har litt god tid på å fullføre, legger jeg den til side og venter til jeg begynner å få dårlig tid. Jeg vet at dette er forferdelig dumt og jeg angrer hver gang. Nå er det to dager til denne oppgaven skal leveres og jeg kommer nok til å sitte til siste minutt. 

PHOTOS: ANNETTE OSNES


WHAT I’M WEARING: 
PANTS: H&M / TOP: TOPSHOP